onsdag 21 september 2011

En liten detalj...

 ...det behövs egentligen inte så mycket mer för att få ett mysigt hem.
Själv tycker jag det är jätte fint med hjärtan, stora o. små, i olika modeller o. material.

De här plåt-hjärtanen fyndade jag i en butik som hade slutförsäljning, lade till en rosett av spets, o. voilà, ganska fint, eller hur?
Enkelt, men bidrar mycket till den där mysiga känslan!
Mera hjärtan, men den här hjärt-"girlangen" har jag gjort själv av ståltråd o. ett gammalt halsband som jag aldrig använde. Passade fint ihop med bokstäverna, LOVE, som står uppe på dotterns klädskåp.
Jag skulle egentligen ta ett foto på hela klädskåpet för det är så fint, men kläderna låg av nån konstig anledning huller om buller på hyllorna, så det får bli till en annan gång. När det är städat!

Såna här hjärtan har jag också lagat en hel del av. Dom har jag till o. med sålt av. Min mamma brukar nämligen sälja hemgjorda kransar o. annat smått o. gott på julmarknader, o. jag har liksom fyllt ut med lite småsaker jag också. Kanske ni får se bilder av hennes kransar sen när vi närmar oss jul. Hon har visserligen sagt att hon pensionerade sej från julmarknaderna i fjol...men det har hon sagt i flere år redan, så jag tror inte riktigt på henne. I alla fall så brukar hon ha helt otroligt fina kransar, som gått åt som smör i solsken.

Det här hjärtat är ju också gjort av ståltråd, som jag virat sådant där grönt klibbigt band på (det har säkert nåt fint namn), o. sedan tvinnat några varv Linnea runt. Det skulle vara fint som sådant, men jag har också hängt dit en kristall o. en spets rosett.
Linnean håller sej grön länge när den torkat, ett år åtminstone, men den är ju skör, så man ska helst inte peta så mycket på den :)Det var allt för i dag, hoppas du tittar in igen!

Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar