måndag 13 oktober 2014

Måndag och tråkväder!
Så var det måndag igen. Känns som om veckosluten bara rusar förbi, knappt hinner man fatta att det är dags för fredagsmys innan vi har söndag kväll och så börjar allt om från början igen.

Vi har ju verkligen fått njuta av en varm och vacker höst i år, men dagar som i dag då molnen ligger lågt och det är fuktigt och regnsjukt känns ändå så otroligt tröga. Helst hade man velat sitta i soffan under en filt med en kopp starkt kaffe precis hela dagen, men med två små finns det inte ens på kartan. Istället var vi ute hela förmiddagen i det ruggiga vädret.

Snart ska vi åka ett varv in till vår lilla stad, har ett paket på posten att hämta ut. Arons vinterkängor som jag lyckades hitta till superpris, hoppas dom passar, och hoppas verkligen det blir en riktig vinter i år med mycket snö. Inte en futtig en, som den förra.

Kanske jag smiter in via matbutiken också så vi kan slå ihop världens lättaste och godaste äppelpaj senare, svärmor hämtade en stor påse med äpplen igår.

Kanske att jag till och med får för mej att åka ett varv till simhallen med barnen, det känns nästan som en bra idé när jag ser ut genom fönstret.

En bra start på veckan ska ni ha!


Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar