lördag 28 mars 2015

Inspiration på kommande!

 Min farmors gamla pigtittare...


Riktigt länge sen sist.
Här har inspirationen legat under nollan, och jag har varken haft ork eller lust att blogga. Nu, samtidigt som ljuset börjar återvända, börjar det dock kännas som att lite inspiration också börjar infinna sej.
 Som bäst håller jag på och ytrenoverar i köket. De gamla glasfibertapeterna ska bort, men istället för att riva ner dem så spacklar jag in dem och lägger upp nya vanliga tapeter. Enklare och billigare så.
Nu märker jag att jag faktist lärt mej en hel del nytt i skolan, och det har också medfört att jag blivit ännu noggrannare än tidigare. Tidigare ville jag få ett jobb gjort på fyra röda sekunder, jag hade helt enkelt inte tid att vänta på att allt skulle bli färdigt. Det gjorde ju att man kanske fuskade lite ibland. Nu vill jag att slutresultatet ska vara perfekt, och då måste allt få ta sin tid. Är det kanske det som kallas yrkesstolthet?!

Idag ska vi iväg på 30-års kalas. Bästaste, finaste vännen som hade födelsedag tidigare i veckan...och snart är det min tur. Man kan ju bara inte fatta vart åren försvinner, det var ju igår vi sprang på stan och hade hela livet framför fötterna.

Ha en skön lördag så ses vi igen!

♥ 

Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar