torsdag 16 februari 2012

Ordning o.reda!

Vi blev fick ett inbjudningskort till ett dop med postlådan idag, o. såna kort brukar samlas på en hylla i köket. Nu tänkte jag dock att jag måste fixa till något smart system så jag får lite mera ordning på dem, o. fram för allt så de syns.
Jag visste att jag någonstans har en stor tavelram från ikea där glaset gått sönder, o. jag har sökt efter den många gånger utan att hitta den. Men idag gav jag mig sjutton på att hitta den, o. det gjorde jag oxå...nog tyckte jag att jag hade sökt exakt där som jag hittade den, men tydligen inte, för där stod den i allafall. Helt o. fullt synlig!

Ramen var redan vit, så jag behövde bara slipa lätt med sandpapper för att få den att se mera shabby ut. Sedan stansade jag dit hönsnätet. Så hade jag egentligen tänkt att den skulle bli, men den såg lite "fattig" ut tyckte jag, o. när jag stod där i min "verkstad" som för tillfället är proppfull med ett stycke snöscooter o. ett annat stycke bil, så råkade jag se resterna från när jag förnyade taket i Ellinors (vår dotters) rum. Alltså sågade jag till några bitar vit pärlspontad panel i passande längd, o. spikade fast i ramen från baksidan.
O här har ni den nu, min nya anslagstavla!
(jag gjorde ju en hjärtformad tidigare oxå om ni kommer ihåg)
 
 

Egentligen ska korten hängas upp med klädnypor av trä, o. jag vet att jag köpte såna för en tid sedan, men dom har jag nog gömt på ett bra ställe, så imorgon får jag åka till butiken o.köpa nya.

Hej, vad tycker ni förresten om den nya rubriken, eller vad heter det egentligen? Där högst upp på sidan som jag har lagt till bilder i bakgrunden.

Ha det gott!

Linda

2 kommentarer:

  1. Din nya header är jättefin! Och jag gillar idén med hönsnät, tänk så många fina kort man får som aldrig syns... Snygg inbjudan där nere i vänstra hörnet ;)

    SvaraRadera
  2. Visst e de fint de där kortet :)
    Nu väntar jag på ett med brudparet på oxå *blink blink*

    SvaraRadera