måndag 15 oktober 2012

Back in business!

Jaa...det är ju sjukt länge sen ni hört något av mej här!
Måste säga att den där tiden har helt sprungit sin väg...först så var jag ju höggravid typ hela den klena sommaren o orkade inte göra så mycket. Sen, fredagen den 13:e (nuförtiden vår lyckodag) juli kom Ellinors lillebror Aron till världen. Efter det kanske jag skulle orka pyssla på, men nu finns det ju absolut ingen tid till det. 
 Nu är jag nog hemma-mamma 24/7, så jag får se hur mycket jag hinner fixa o blogga närmsta tiden. Jag skulle gärna hinna skriva något hit åtminstone en gång i veckan, men får se hur tiden hinner till, mina två små busfrön kommer trots allt i första hand!

Något har jag i alla fall fått gjort mellan varven (som vi brukar säga här i västra nyland), det ska ni såklart få se.


Den här gungstolen har jag rustat upp så att jag kan sitta där o mysa med lillkillen. Den har såklart blivit vit, från att ha varit mörkbrun, o fått ny klädsel. Egentligen skulle jag ha velat ha äkta fårskinn att klä över den med, men sedan tyckte jag att det var litet synd att klippa sönder ett riktigt skinn, så det blev konstskinn i stället. Lika snyggt, inte lika skönt, men mycket billigare o framförallt så gillas det av Greenpeace :)
Stolen har förresten varit min sambos morfars, så den har några år på nacken!


 Min farmor har flyttat i sommar, o då gjorde hon sej av med en hel hög med gamla möbler...gissa vem som gärna tog emot dem?!
Bland annat fick jag det här lilla bordet.
Eftersom fantasin inte var på topp just då, blev det en text som jag använt flere gånger förut. L'amour est le bonheur som ju är franska o betyder Kärlek är lycka.


Några bilder till på samma skåp.
 

 Sedan måste jag avsluta det här inlägget med en bild på bordsdekorationen som jag hade på borden då vi hade dop för Aron. Då hade jag visserligen Avalanche rosor som är vita o skiftar litet i grönt, men ni ser i alla fall idén. Jättefint tycker jag, o mycket enkelt att göra.

Sådäran, nu har man fått skriva av sej litet :)
Nu lovar jag att det inte kommer att dröja lika länge tills ni hör av mej nästa gång!

Ha det mysigt i höstmörknet tills dess!

Linda


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad fin mofas gungstol blev, den är nog välanvänd den gungstolen......det var nog hans favorit, där satt han alltid å gungade i den när man kom till honom. Fint, fint! Hälsningar från snappis! :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan ! Vad jag fick roligt av din kommentar " Greenpeace gillar det " :)...Jag tror nog inte GP har så stor skillnad om du har fusk-eller äkta skinn...." Rävflickorna" däremot kan ha något att påstå, men strunt i det...Ser skönt ut ditt arrangemang med gungstolen..Har två nästan likadana - dock utan skinn...
  Ha det bra med dina killar !!! Njut av småbarnstiden - den är kort...
  Hälsar Marianne

  SvaraRadera