måndag 25 februari 2013

Sommaren i all ära...

...men visst är vintern helt okej när den visar sina bästa sidor!
 Vi har haft så otroligt fint väder här några dagar nu,
så gissa om jag har varit ute i skidspåret!?

Lite fix har jag hunnit med inne ändå.
Jag köpte för länge sedan ett bockbord, skicket då var allt annat än gott...men nu efter en hel del arbetstimmar ser det rätt så hyfsat ut tycker jag.
 Tidigare hade vi ett litet runt matbord i köket, men nu när vi har två små gryn som oxå ska sitta med behövdes det ett litet större bord.
Drömmer bara om att hitta två fina gamla stolar åt mej o mannen, så att jag får slänga ut dom där två fulingarna som vi sitter på nu.


Här är några mobilbilder från hur det såg ut då jag började rusta upp bordet. Det fanns några lager färg att skrapa bort.
Skönt att det är färdigt :) Måste i nåt skede kanske spackla sprickorna som ni ser på bilden, men så länge som det står stadigt tycker jag det kan få vara såhär. Man ser åtminstone att det faktist är gammalt om det har litet små skavanker.


 I går flyttade jag lampan från stället där vi hade det gamla bordet. Det blev riktigt mysigt när den kom på sin rätta plats.
Lampan kommer från Ikea om nån undrar.


 Det är så underbart ljust inne nu när solen är framme om dagarna, därför måste jag bara på skoj bjuda er på detta. Blev själv att stå o se på det en stund idag för det såg på något vis så annorlunda ut när det badade i ljus.
Ni har sett det förut här, bordet på symaskinsben med drivved som bordsyta.


Anslagstavlan, som ni oxå sett tidigare, är tom för tillfället.
Har tänkt framkalla några fina familjefoton o hänga där.


 Råkade lägga ögonen på Hangö kex asken, som jag har framme som prydnad, när jag gick o pysslade med annat, o kom ihåg att vi hittade några andra små askar oxå en gång när vi var o hälsade på svärmor o svärfar i Bromarf.

Dom är inte precis från igår, om man säger så :)


Dom har lovat sol imorgon oxå, så det blir nog att spänna på skidorna o njuta lite igen.
Här är en bild från dagens tripp!


 Ha det skönt i vårvädret!

Linda

2 kommentarer:

  1. Åh, asken med katter blev jag lite kär i, sååå fin!
    En bra sak med vinter är att man får sitta inne inlindad i en filt med tända ljus. Det är svårt att skapa sådan myskänsla på sommaren :)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag gillar den mycket själv :)
    Dom har sina för- o nackdelar alla årstider!

    SvaraRadera