tisdag 7 maj 2013

Nu fungerar det!

Det tar aldrig slut...har vi inte feber o flunsa, så är det magsjuka.
Den enda tröst för tillfället är att våren verkligen är här, o det finns hopp om att sommaren faktist är på väg så småningom :)

Till råga på allt så har blogger haft något problem, så jag har inte kunnat ladda upp bilder på bloggen o därför har det inte heller blivit några inlägg på en tid.
Men idag fick jag det äntligen att fungera!

I vintras fick jag ett beställningsarbete av min moster M. Hon sa att det inte var någon brådska, o vänta det fick hon oxå...allt för länge!
Det var en liten byrå som hon ville ha "Shabby chic". Istället för vit så skulle den vara svart, men inte täckande svart, hon ville att ådringen skulle lysa igenom.
Eftersom jag har målat så gott som bara med vitt förut så var jag lite osäker på hur jag skulle lyckas, men det lyckades riktigt bra.


Som ni ser är den utan beslag o även utan hål för dem. Hon ville ha den så för att hon själv skulle kunna sätta dit nya beslag när hon hittade några passande.
Idag har det varit en ljuvlig dag, 15 grader varmt i skuggan.
Jag passade på o planterade om mina nyss inhandlade fjärilslavendlar. Narcisserna som har stått på trappan sen påsken började se ganska bedrövliga ut.


Lavendel är nog min favorit för tillfället.


Det blev oxå en liten kruka som får vara inne så länge tills jag har ett bord ute att ställa den på.


I fredags hade vi det lyxigt med Ellinor, men eftersom jag inte har kunnat ladda upp bilder hit så får ni se dem först nu :)
Fika i solen. Mamma fick en Café au chocolat, o Ellinor drack saft(!!) i det lilla glaset.
Sen är det inte mycket som slår hemmagjorda chokobollar, mums!


Muggen från Newport fyndade jag ett halvt dussin av i höstas då en affär i stan hade slutförsäljning. Dom är superfina tycker jag, men ett minus har de, de blir så otroligt heta att hålla i då de inte har något öra.


Hoppas det är många fler lika sköna dagar på kommande!

Ha det skönt!

Linda

2 kommentarer:

 1. Byrån blev ju jättefin :) Ser proffsigt ut.
  Fick en lavendel av min syster som jag väntar på ska blomma :) Underbar blomma.

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha :)
  Ja visst, lavendeln är helt underbar...både doftar gott o är vacker!

  SvaraRadera