lördag 15 februari 2014

Uppiggande!

En trist o grå dag som denna behöver man någonting att höja humöret med. Vad är då inte bättre än ett par nya kuddar, o några ljuslyktor?

Nya ljuslyktor.


Några böcker om inredning passar lika bra som inredning.


Ett litet bord jag gjort själv.


Kuddar med vårkänsla.


Ett praktiskt litet bord.
 

Jag har letat efter nya vårfräscha kuddfodral men inte hittat några jag fastnat för. Så råkade jag se ett så fint tyg från Arvidssons Textil som just anlänt till stadens lilla tygbutik. Efter en del knåp har jag nu själv fixat till dem precis så som jag ville ha dem.
Jag gjorde ett annat fynd oxå häromdagen. De söta små ljuslyktorna, dem köpte jag för 1 euro styck! Det var egentligen små minikrukor, men det ska nog vara väldigt små blommor då. Jag tycker dom passar perfekt som små ljuslyktor, så jag köpte en hel hög att piffa med här hemma.

Ser ni den lilla tunnan som står bredvid gungstolen? Det är den samma som jag köpte att ställa julgranen i. Jag funderade hur jag skulle få användning för den efter att julgranen åkt ut. Den är ju så fin så jag ville verkligen inte ställa bort den. Så kom jag på att om jag svänger på den så att den står med bottnet upp då blir den ett litet bord. Precis vad jag har letat efter att ha vid gungstolen, en liten liten avställningsyta.

Nu ska vi åka ett varv till affären för att handla något gott till ikväll, då blir det soffmys o melodifestival.
En mysig lördagkväll önskar jag er!

Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar