måndag 27 april 2015

Kalasfint!

Ibland är vardagen en fest...

I fredags då jag var iväg och handlade glömde jag att köpa det viktigaste (om ni frågar barnen iallafall), lördagsgodiset. Så jag lovade dem att vi gör eget godis. Chokladbollar. Barnsligt gott, och helt säkert mycket hälsosammare än det man får i påsen från butiken.
Vi gjorde bollarna, men kan ni tänka er att sedan så glömde vi bort dem. Så idag, även om det är måndag, har vi haft det lite festligt här hemma efter dagis och skola.

Ett riktigt hett tips om ni skall ställa till med barnkalas, eller annars vill piffa till det för saftstunden är att göra söta glas av tomma glasburkar med lock. Jag använde helt vanliga barnmatsburkar. I locket gjorde jag ett hål, lagom stort för sugröret. Sedan klippte jag ut cirklar ur en servett som jag knöt fast över locket. En Namnlapp är praktisk, iallafall om det blir många barn. Sugrör i papper med fina mönster blir pricken över i:et.

Hoppas ni fått en skön start på veckan. Här har varit riktigt regnigt,
så nu kan det bara bli bättre.

Ha det fint!

♥ 

Linda

3 kommentarer:

  1. Din blogg är så inspirerande! Har själv börjat inreda hemma i den där stilen och är jättenöjd. Du har inspirerat mig till att starta en egen blogg. Gå gärna in och säg vad du tycker! https://diy368.wordpress.com/2016/09/24/fixa-stilen-med-heminredning-shabby-chic/

    SvaraRadera