onsdag 9 november 2011

Länge sen sist!

Nu är det länge sedan ni hört o. sett något nytt från mej. Det beror dels på att vi (läs jag) renoverar toaletten, o. dels på att jag har varit litet lat.
Lat var jag oxå då jag tyckte att en tapetrulle borde räcka till toaletten, den är så liten o. dessutom är där bröstpanel. Så jag beställde en rulle utan att mäta exakt vad som skulle behövas. Det finns ett bra talesätt som går så här: "I kyrkan tror man, här vet man". Såklart hade jag för lite av tapeten, men nu har jag beställt ny, o. imorgon fortsätter tapetseringen.


Här får ni ett litet smakprov på tapeten, fast den syns litet dåligt. Egentligen var det spegelskåpet jag ville visa åt er. Det är ett Ikea- skåp, som jag fixat text på. Texten 'Parfymerie Gaultier' o. en fransk adress har jag snott från en annan bloggerska. Himlarum heter hennes fina blogg.

Här ser ni mitt första beställningsarbete. Det var en bekant som fick stolen i 50- års present av sin far. Nu ville hon ha den vit o. sliten, o. med årtalet på ryggstödet o. texten 'Asseyez-vous s'il vous plaît' på sitsen. Texten är fransk o. betyder typ 'Varsågod o. sitt ner'.


Annars, vad kul det är att så många av er har deltagit i min utlottning. Fortsätt i samma stil!

Ha det fint allihopa!

Linda

2 kommentarer:

  1. Vad fint/fin både skåpet och stolen blev! Hoppas på att få se en bättre bild på tapeten när den väl är uppsatt : )

    SvaraRadera
  2. Titta gärna in hos mig och var med i min utlottnin. Passar samtidigt på att önska dig en riktigt lugn och skön helg!

    SvaraRadera