torsdag 24 november 2011

Litet nytt!

Nu har äntligen ett av alla projekt blivit färdigt.
Moster M hade hittat ett gammalt skåp på loppis o. jag fick i uppdrag att fixa till det i samma stil som jag brukar. Det ville jag såklart göra.
Här ser ni resultatet.


Jag blev själv riktigt nöjd med mitt arbete.
Den förra ägaren hade målat skåpet mörkbrunt, med ett ganska dåligt resultat, men jag slipade lätt över det. Sedan grundade jag, o. målade med "min" nyans Bungalow.
Sedan slipade jag igen, med riktigt fint sandpapper, o. eftersom den bruna färgen hade runnit litet o. var ganska ojämn, så blev det att se ganska sådär äkta slitet ut tycker jag.


En närbild!


Så har jag gjort några korgar av ståltråd som jag kommer att sälja på Julmarknaden. Ni har ju sett dem förut, så jag tänkte att ni inte orkar se mera  likadana. Men en litet annorlunda har det oxå blivit. Den har fått fötter!

Jag hoppas ni fortsätter att följa min blogg trots att jag inte är så flitig med inlägg för tillfället. Det är litet mycket att stå i nu inför Julmarknaden, men när den är över ska jag uppdatera oftare igen.

Ha det så bra!

Linda

3 kommentarer:

 1. Så duktig du är! Har du gått kurs och lärt dig göra ståltrådskorgar?

  SvaraRadera
 2. Jättefint...ska du texta något på den?
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Fru B: Tack! Jag är nog helt självlärd i allt som jag fixar :)
  Annika: Jag vet inte ännu om det blir nån text på detta skåp...som jag skrev så är det min mosters skåp, o. hon ville ta hem det först o. känna efter litet hur hon vill ha det :)

  SvaraRadera