tisdag 1 november 2011

Bryggan blev till bord!


Nu måste jag nog ge en del av äran för idén till detta bord åt min kära moster M. Jag hade ju nog tänkt måla underredet vitt, men det var först när jag såg hennes bord som jag visste hurdan bordsyta mitt oxå skulle få.  Gamla bräder som sett både väder o. vind!

Dom här bräderna kommer från en brygga som hade flutit iland på en strand för flere år sen, o. som jag självklart släpade(!!) hem. Det är nog något av det finaste jag vet, drivved! 


 Jag tycker det blev riktigt fint till slut, men jag måste erkänna att det var fruktansvärt petigt att måla.


 Idag blev mamsens Ikea-pall färdig. Hon beställde en likadan som min då hon såg den, men det blev en lite annan text. La maison est où le coeur est är franska o. betyder Hemmet är där hjärtat är.


Jag har länge sagt att jag ska snickra ihop en liten säng åt Morris (mammas o. pappas hund), o. nu har jag faktiskt gjort det. Jag tror han gillade den, för han hoppade genast upp i den då jag hämtade den. Visst ser han ut att ha det ganska skönt där ?!

Ha det lika skönt ni!

Linda

4 kommentarer:

  1. Vilken mysig blogg jag hittade här! Länkar och återkommer!

    SvaraRadera
  2. Så himla fin den blev...ropade in en likadan på auktion härom dagen. Ska fixa till den till våren, drivved som bord...så snyggt.

    SvaraRadera