måndag 17 oktober 2011

Hearts of björkris!
Nu när björkarna börjar tappa sina löv är det perfekt att fixa mina favoritkransar, av björkris.
Så från o. med idag så möts man av det här när man kommer hem till oss.

Det blev ett hjärta att ha inne oxå. Men innan jag bestämmer var det passar bäst, så får det hänga i tamburen...där passar det riktigt bra. Sjuka fingrar hade jag redan efter kransarna, o. de blev nog inte mindre sjuka efter att jag gjorde en lökkorg åt lillasyster. Den blev litet mindre än den som jag gjorde åt mamma tidigare. Annars är de som tvillingar.
 

Jag målade om ett gammalt skåp som jag köpte på loppis för flere år sedan idag oxå, o. det blev jag riktigt nöjd med. Skåpet var redan målat en gång, men i gräddvitt, o. det är en färg som jag har tröttnat på. Jag hade en period då jag gillade det, o. en hel del saker i vårt hem blev gräddvita. Nu får jag måla om dem, i kritvitt, eller min favorit nyans som heter bungalow. Det är den som jag använt till de möbler som ni har fått se tidigare.
Imorgon ska skåpet få någon fin text o. en släng med sandpappret. Blir jag färdig med det så ska ni få se en bild.

Ha det så gott!

Linda

4 kommentarer:

 1. Halloj.. Läser ikapp de inlägg jag missat.. Vilka underbart fina björkkransar du gjort.. Små konstverk !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Hej.Fina hjärtan Linda.Mamma sätter in beställning på ett sirligt till ytterdörren.Fåglarna håller på att äta upp min gamla.Har hittat ett gammalt julkorvsrecept som vi kan prova tillsammans om du vill.Ha de gott.

  SvaraRadera
 3. Visst är dom fina! Det går att variera modellerna i all evighet...o. alltid blir dom lika fina!
  Du ska nog få en krans mamma :)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Tack för lökkorgen och det gör inget fast den blev mindre än mammas,den är lika fin ändå=)och som du vet beställer jag oxå ett björkhjärta=)kramar från lillasyster

  SvaraRadera