torsdag 6 oktober 2011

Goodbye höstflunssa!

Nå jaa, nu har man börjat återhämta sig från den obligatoriska höstflunssan! Halsen har jag nog sjuk ännu, men febern har jag i alla fall sluppit.

Fast febern hindrade ju mej inte från att göra färdigt den där lilla byrån, tv-bord eller vad man ska kalla det :)
Det är oxå till salu!
SÅLT

Surprise, surprise, det fick en fransk text!

Lådan är lite speciell, för det ser ju precis ut som om det skulle vara två små,
men det är faktist bara en stor låda!

 Knopparna eller handtagen saknas ännu, jag har inte hittat några passliga. Det är svårt att hitta såna som ser riktigt gamla ut till ett någorlunda vettigt pris ...tror nog att jag får beställa från nätet. Eller så far jag upp till Byggnadsapoteket i Billnäs, för där finns det massor med fint...men där är det ju inte precis billigt!

 Texten Hotel de Fleurie, Hotellet av Blommor,
och adressen 32 Rue Gregoire De Tours
75006 Paris


Jag tänkte visa er några av mammas torra kransar oxå, jag skrev ju (här) om att hon brukar sälja kransar på julmarknader! Dom här kransarna är flere år gamla, så dom är kanske inte så fräscha mer, men nog håller dom sej fina länge...


 
Tänk vad fint man kan laga av bara naturmaterial!

Ha det så bra i höstrusket!


Linda

4 kommentarer:

 1. Hej! Fint Linda att se allt du grejar med :) Man blir ju inspirerad själv också :) Men jag undrar hur du får texterna på möblerna, skriver du fritt själv eller några färdiga modeller som du använder? /Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna, o. tack för berömmet :)
  Jag gör så att jag printar ut texten som jag vill ha o. så för jag över det med blyerts till möblerna! då får man precis den text man vill ha i rätt typsnitt o. storlek :)

  SvaraRadera
 3. Hej Har försökt att skicka en kommentar flera gånger men det verkar inte fungera. Gör ett försök igen. Ville bara säga att jag tycker du har en jättefin blogg och att dina möbler är helt otroliga. Synd att du bor så långt bort annars hade du fått ha en kurs i att texta så läckert på möbler och annat:).
  Tror att din blogg kommer att växa till sig bara folk hittar hit. Har själv en liten oansenlig blogg men jag lägger ut din blogg i min marginal så kanske en och annan hittar till dig.
  Kommer definitivt att följa dig, ska bli spännande att se allt fint du gör.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ett stort tack ska du ha, jag blev jätte glad när jag läste din kommentar :) Vad kul att du gillar mina små "konstverk". Det är nog bara att öva mycket om man vill lyckas, o. det går ju alltid att slipa o. måla om ifall det skulle bli totalt fel :)
  Jag hoppas ju att mer o. mer folk hittar hit, men det gäller att ligga i har jag märkt då jag har följt andra bloggar!
  Kul att du vill följa med vad jag sysslar o. pysslar med :)
  Kram Linda

  SvaraRadera