måndag 3 mars 2014

Ett hett tips!

Kladdiga chokladcookies med smak av chili.






Snubblade över ett recept på vad som skulle vara väldigt lättlagade små chokladkakor o kände mej tvungen att testa.
Ursprungsreceptet hittar ni på bloggen Bakverk & Fikastunder. Nu gjorde jag en liten ändring i receptet, o utan att veta hur originalet skulle ha smakat så måste jag erkänna att de blev väldigt bra på mitt sätt oxå :)


2 äggvitor
2,5 dl florsocker
1 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
80 g mörkchoklad med chili
(Karl Fazer exclusive, Thin Maya 70%)

Lägg ugnen på 175 grader.
Vispa äggvitorna med florsockret några minuter. Rör ned kakao, vaniljsocker o den hackade chokladen. Klicka ut smeten till 12 st kakor på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Låt kakorna svalna innan du tar dem från plåten.
Mycket enkelt. Mycket, mycket gott.

Trevlig kväll!

Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar