lördag 8 mars 2014

Skönlördag!

Jag gillar väldoftande tvålar. En av mina svagheter är tvålar, alltså bittvålar. Jag är som en hamster o har samlat på mej ett helt lager med tvålar i olika färger, former o dofter. Jag har säkert tvålar för en hel livstid hemma, men ändå slinker det nu o då med en till hem. Det senaste tillskottet i samlingen köpte jag på båten när vi var över till Sverige. Nu var det egentligen den underbart söta plåtasken tvålen ligger i som var orsaken till köpet. Men den lavendeldoftande tvålen är riktigt härlig den också, o sprider sin fräscha doft på toaletten. Tvålen kommer från Scottish Fine Soaps, o finns i många olika dofter o färger.

Idag har vi haft riktigt vårväder här i södra Finland, även om det varit rätt så blåsigt.
Vi har varit ute i friska luften hela dagen, kanske till o med fått lite färg på näsorna. Gården har fått lite första hjälp efter vintern. Jag har krattat, plockat ihop allt möjligt skräp som hade blåst omkring, städat kaninernas hus...hann till o med sitta en stund o njuta i solen!

Nu ska jag så småningom börja ladda upp inför Mello finalen. Här ska serveras en riktig Nacho Deluxe efter ett recept av min goda vän Diana som bloggar under namnet Tårtmakartösen.
Lite avundsjuka får man vel lov att erkänna att man känner över att vissa, bland annat min kära svägerska med familj, kollar finalen live i Friends Arena!
Nåja, men vår soffa är rätt så skön den också :)

Mysig lördagkväll önskar jag er!

Linda

1 kommentar:

  1. Tack för den reklamen, vännen! :) Hoppas att er Nacho-middag blev lyckad! Här skall det badas bastu nu, så får vi se sen om vi hinner kolla nåt på melodifestivalen efter det :)

    SvaraRadera