onsdag 30 oktober 2013

Älskar stjärnor!

 Jag hade tänkt att det blir hur lätt som helst att inreda det rum som jag fixat upp åt barnen. Det visade sej dock att det var det svåraste rummet i hela huset. Jag hade tänkt att det skulle bli så mysigt, men nu är känslan inte alls sån.
Hoppas den kommer med tiden, när man fått plocka o flytta på alla prylar, riva ut något o hitta något annat bättre o finare.

Idag drog jag det sista penseldraget på väggmålningen som jag valt dit (stjärnor förstås)...o jag måste erkänna att den är jag verkligen 100% nöjd med. Den passar så bra till våra två små stjärnor!


Stjärnorna o den stora texten är mörkgrå, fast på bilderna ser det nästan svart ut,
 den mindre texten är ljusgrå.Lampan funderar jag ännu på, men tills jag hittar den perfekta så får den här hänga där.
Postlådorna väntar oxå på att finna sina rätta platser, lika som tavlorna från Maileg som jag beställt från Anskus kammare.


I den gamla slitna korgstolen, som var min då jag var liten, sitter nallen Paddington som Ellinor fått av mormor o morfar när de var på resa, vart kommer jag inte mera ihåg.


I vaggan som oxå varit min är det mysigt under taket från Ikea.
Där brukar Ellinor sitta o läsa böcker.


Jag har klippt om kanten på taket så att det blev spetsiga "flaggor", från början var de runda, men jag tycker det blev finare så här.


Några pom poms hänger i ett hörn,
o teckningarna fäster man med klädnypor på ett snöre längs väggen.


Den murade skorstenen av konstgjorda tegel ser äkta ut, o är en kul detalj. Bredvid den hänger en loppisfyndad "tavla" som man kan mäta sin längd mot. Gunghästen är likaså ett loppisfynd som jag målat o klätt över med ett gosigt skinn. Griffeltavlan är ännu inte riktigt färdig, den saknar en ram, men som ni kan se är den redan i flitig användning.


Pysselhörnan!


I fönstret står Arons garage som jag själv gjort åt honom efter en ide från Anskus kammare. Hon har liknande till salu.


Nu är jag nyfiken på vad ni tycker!
Varsågod att hissa eller dissa. Jag blir jätteglad om ni lämnar en kommentar!

Ha det så fint i höstmörkret!

Linda

1 kommentar:

  1. Jätte fint är det!jjag sku vilja ha en sån där pysselhörna här oxå åt flickorna!o texten på väggen är jätte fin!!/syrran

    SvaraRadera